Wat doen we?

Wij maken elektrisch leasen makkelijk. Met MisterGreen Direct kun je binnen 5 minuten vanaf je smartphone een nieuwe elektrische leaseauto bestellen. Zo maken wij het afsluiten van een leasecontract een prettig en overzichtelijk proces waarbij je zelf de controle behoudt. Via de online chat en onze slimme support omgeving heb je zelfs ‘s avonds en in het weekend toegang de klantenservice. Als klant van MisterGreen Direct kies je niet alleen voor een elektrische auto, je kiest ook voor een duurzame partner in elektrisch leasen.


Waarom doen we dit?

Het negatieve effect van rijden op fossiele brandstoffen is iedere dag merkbaar. Onze kinderen groeien op in een wereld die hen vervuild is gegeven. Dit is het resultaat van een groeiende wereldeconomie geleid door grote energieconcerns als Shell, Exxon Mobil en BP. Samen kunnen wij dit stoppen door massaal over te stappen op elektrische auto’s. De techniek om te rijden op zonlicht en windenergie is voorhanden, laten we er gebruik van maken!


Onze missie

MisterGreen wil dat heel Nederland zo snel mogelijk elektrisch rijdt. MisterGreen Direct bereikt dit via het meest complete lease contract van Nederland: elektrisch en autonoom rijden, autodelen en de nieuwste technologie. De transitie naar een groen en duurzaam Nederland versnellen we samen.


Blijf op de hoogte van de Model 3

Tesla zit vol met verassingen. Meld je aan om het laatste nieuws van de Tesla Model 3 in je mailbox te krijgen.

MisterGreen Direct wordt geladen
Een moment geduld aub